Jäta menüü vahele

Heategevusliku Terasliblika jooksuga koguti vigastatud veteranide toetuseks rekordsumma

Täna toimus Ämari lennubaasis viiendat korda heategevuslik Terasliblika jooks, millega toetatakse vigastatud veteranide osalemist Võitmatute mängudel. Veteranide toetuseks koguti sel aastal rekordilised 1700 eurot.

„Pea 1500 inimest on aastate jooksul osalenud Terasliblika jooksul. See tähendab, et meil on 1500 inimest, kes hoolivad vigastatud võitlejatest ning soovivad, et neil läheks ühiskonnas hästi. Ükski jooks ei saaks toimuda ka ilma heade sportlasteta ega sponsoriteta,“ ütles üritust korraldanud Õhuväe allohvitseride kogu esimees staabiveebel Janis Jallai ning tänas kõiki teenistujaid ja liitlasi, kes andsid oma panuse vigastatud veteranide osalemiseks Võitmatute mängudel.

Sel korral osales jooksul ligi 200 inimest kaitseväest, kaitseliidust, Tapal paiknevast liitlaste lahingugrupist ning Ämaris paiknevast õhuturbeüksusest.

Jooksmas oli ka endine kahevõistleja, treener ja olümpiapronks Allar Levandi, kes ütles, et heategevuslikku jooksu tuleks tähtsustada ja meenutada mitmel suurel põhjusel. „Terasliblika jooks on austuseks nende võitlejate vastu, kes on saanud viga. Sport üleüldiselt on väga hea stressimaandaja ja see aitab viia halvad mõtted heade mõtete poole,“ ütles Levandi.

Heategevusjooksu toetajateks on Niitvälja Golf, Sportland, Rõõmu Kaubamaja, Mefo, Spordiklubi Sparta, Kuulsaal, Estravel, Saku Õlletehas, Selver, Piletilevi, Teater Vanemuine, Tervise Paradiisi spaa-hotell & veekeskus ja Eesti Kaevandusmuuseum.

Fotod: https://pildid.mil.ee/index.php?/category/59708

Keri üles