Jäta menüü vahele

1. jalaväebrigaadi lahtise saalijalgpalliturniiri võitis küberväejuhatus

1. jalaväebrigaadi lahtine turniir saalijalgpallis tõi eile Tapa linnaku spordisaali mõõtu võtma 12 võistkonda, võidu võttis küberväejuhatuse võistkond.

Tasavägisel turniiril saavutas teise koha Viru jalaväepataljon ning kolmanda koha 1. jalaväebrigaad. Kokku mängiti 63 kohtumist ning löödi 221 väravat.

Küberväejuhatuse võistkonna kapten nooremseersant Alari Saare sõnul olid vastased heal tasemel ning see, et tema võistkond esikohale platseerub, polnud vahepeal sugugi kindel. „Publik oli äge ning pani meile powerit juurde. Ka 1. jalaväebrigaadi võistkond oli väga tugev ning meil vedas, et nad ei saanud poolfinaalist edasi,“ ütles nooremseersant Saar.

1. jalaväebrigaadi spordiohvitseri leitnant Deevi Otsa sõnul muutub turniir iga aastaga aina populaarsemaks. „Ajateenistuses olles peavad sõdurid ära õppima, et koos tegutsedes jõuab palju kaugemale. Võistkondlike mängude harrastajatel on see reegel aga juba varakult selge ning seetõttu on neil ka teenistuses mõnevõrra lihtsam,“ ütles leitnant Ots. 

1. jalaväebrigaadi lahtine turniir saalijalgpallis toimub 2013. aastast.

Keri üles