Jäta menüü vahele

Kaitseväe 3×3 korvpallivõistkond saavutas CISMi sõjaväespordi maailmameistrivõistlustel pronksmedalid

Käesoleval nädalal Vilniuses peetud 3×3 võistlustel korvpallis saavutas Team Kaitseväe võistkond turniiril 3. koha.

„Tulime turniirile hetkel teenivate kaitseväe parimate korvpalluritega. Mängisime terve turniiri nelja tagamängijaga, mis pole küll selles formaadis tavaline, aga mehed suutsid hoida terve turniiri jooksul oma taset ja saavutuseks kõrge 3. koht,“ ütles kaitseväe peastaabi spordijuht Mikk Sarik. „Turniiri tugevale tasemele annab tunnistus ka see, et finaalis mängisid Brasiilia 3×3 koondise mängijad ning Leedu meistriliigas mänginud mehed.”

Alagrupis saavutas Team Kaitsevägi​ kolmanda koha ning läks veerandfinaalis vastamisi Lõuna-Koreaga, kes alistati 21:19. Poolfinaalis jäädi alla küll Brasiiliale 11:22, kuid kolmanda koha mängus näitasid kaitseväelased väga küpset ja intensiivset mängu, mille tulemusena võideti Lätit 21:17. Turniirivõitjaks krooniti Leedu võistkond, kes alistas finaalis Brasiilia 19:15.

Team Kaitseväe meeskond oli võistlustel väljas koosseisus Markus Merimaa Scoutspataljon, Kristo Tammiksaar toetuse väejuhatus, Markus Ruubel ja Jorgen Rikberg küberväejuhatus. Treener ja meeskonnakapten Taavi Eesalu Scoutspataljon/Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus.

Keri üles