Jäta menüü vahele

Kaitsejõudude hokiklubi pidas Rootsis kaks sõprusmängu

Eelmisel nädalal külastas Eesti kaitsejõudude hokiklubi Rootsi kuningriiki ja pidas seal kaks sõprusmängu Rootsi kaitseväelastega. 

Hanvedensi jäähallis toimunud sõprusmängud olid tasavägised ja väravaterohked, kuid lõppesid mõlemal korral rootslaste võiduga – reedel seisuga 4:2 ja laupäeval seisuga 8:5.

Rootsi kaitseväe meeskond oli komplekteeritud peamiselt amfiibrügemendi kaitseväelastest. Eesti kaitsejõudude hokiklubi koosseisus mängisid kaitseväelased ja kaitseliitlased erinevatest üksustest. Mängude ja visiidi eesmärgiks oli sõprussidemete tugevdamine Rootsi ja Eesti kaitsevägede vahel.  

Lisaks hokimängudele said Eesti kaitseväelased tutvuda rügemendi kodubaasiga, külastada Rootsi meistriliiga mängu ning Eesti suursaatkonda Stockholmis, kus võistkonda võõrustas Eesti kaitseatašee kolonel Kalev Koidumäe.

2014. aastal asutatud kaitsejõudude hokiklubi on kaitseväelasi ja kaitseliitlasi ühendav jäähokivõistkond, kus mängivad ajateenijad, tegevteenistujad ja kaitseliitlased reamehest kindralini. Alates 2015-2016 aasta hooajast osaleb klubi ka Harrastajate hokiliiga mängudel.

Kaitsejõudude hokiklubi tegevust toetavad kaitsevägi, Kaitseliit ning OÜ Bristol Trust. Rohkem infot kaitsejõudude hokiklubist leiab Facebooki lehelt www.facebook.com/kaitsejoududehokiklubi.

Keri üles