Jäta menüü vahele

Ameerika sõdurid esinesid 1. jalaväebrigaadi naistele

Täna tervitasid saabuva naistepäeva puhul 1. jalaväebrigaadi Tapa linnaku naisi Eestis viibiva Ameerika Ühendriikide kompanii neljaliikmeline bänd The Strykers.

“See on meie viis tänada 1. brigaadi tublit naisperet, kes on meile siinviibimise ajal toeks olnud. Õppustelt naastes on just nemad olnud need, kes on meid sooja toiduga kostitanud ja meie päeva paremaks muutnud,” ütles ameeriklaste kompanii 1. rühmas teeniv seersant Randy Colon.

Seersant Coloni sõnul tekkis kompaniis mõte Tapa linnakus teenivaid naisi lauluga tänada paar nädalat tagasi, siis sai ta kompaniiveeblilt ka korralduse üksusest viisipidavad mehed kokku koguda ja bänd moodustada. Nädala pärast oli loodud The Strykers koosseisus seersant Randy Colon ning reamehed Darion Avitia-Johnson, Andrew Pindzola ja Emosi Time. 

“Esimesena liitus reamees Aviatia-Johnson, kes omakorda kutsus kaasa reamees Time’i. Reamees Pindzola leidsime läbi pimeda juhuse, kui kuulsime teda autot laadides ümisemas ja mõtlesime kohe – see vend oskab laulda,” ütles seersant Colon.

Ameeriklased esinesid nii Tapa linnaku sööklas kui sõdurikodus ja esitasid naistele kolm laulu:  Brian Mcknight’i  “Back at One”, Coldplay “When I Ruled the World” ja Elvis Presley “I Cant Help Falling In Love With You”.

Ameerika Ühendriikide 2. ratsaväerügemendi 3. eskadroni mehhaniseeritud kompanii saabus Eestisse käesoleva aasta jaanuari teisel poolel ning osalenud nii Scoutspataljoni talvelaagris kui Eesti Vabariigi 97. aastapäevale pühendatud paraadil Narvas.

Keri üles