Jäta menüü vahele

Kõrgema sõjakooli uus kadettveebel on Rainer Neemsalu

Täna hommikul andis kõrgemas sõjakoolis peetud rivistusel kõrgema sõjakooli senine kadettveebel Rainer Järvela kadetikogu juhtimise üle uuele kadettveeblile Rainer Neemsalule.

„Kadettveebel kujutab endast moraalsete ja eetiliste väärtuste kandjat ning kõigi kadettide esindajat ja juhti,“ ütles kadettveebel Neemsalu, kes muuhulgas lubas tugevdada koostööd teiste üliõpilasorganisatsioonidega.

Senisele kadettveeblile Rainer Järvelale anti koostöötahte, aktiivsuse ning kadetikogu elu edendamise eest üle kadetikogu rinnamärk Kadetitäht.

Kadettveebel valitakse traditsiooniliselt uue õppeaasta algul teise õppeaasta kadettide seast. Kadettveebli ülesandeks on kadetikogu juhatuse esimehena juhtida kadetikogu tegevust, korraldada üritusi ning seista kadettide huvide ja õiguste eest.

Kõrgem sõjakool on noortele, kes soovivad parimat juhtimisalast kõrgharidust Eestis. Sõjakooli põhikursuse maa-, mere- või õhuväe õppesuuna lõpetajad saavad rakendusliku kõrghariduse sõjalise juhtimise erialal ja nooremleitnandi auastme.

Keri üles